MEDIA FRONTLINE E.V.

MEDIA FRONTLINE E.V.

Переможці конкурсних програм

Film Frontline

Film Frontline. Для створеного у ньому контенту головне — це висловлення своєї точки зору та погляд на війну через сценарій та кіномистецтво. У творах має бути один або декілька ключових меседжів програми, спрямованих на популяризацію європейських демократичних цінностей та їхню рефлексію в площині російсько-української загарбницької війни.

Переможець

Заповнити форму

Детальніше про напрямок

Hip Hop Frontline

Hip Hop Frontline. Для створеного в ньому контенту головне — це висловлення своєї точки зору та погляд на війну за допомогою хіп-хоп творів. У цих творах має бути один або декілька ключових меседжів програми, спрямованих на популяризацію європейських демократичних цінностей та їхню рефлексію в площині російсько-української загарбницької війни.

Переможці

Заповнити форму

Детальніше про напрямок

Mass Media Frontline

Mass Media Frontline. Для створеного у ньому контенту головне — це висловлення своєї точки зору та погляд на війну через журналістику. У статтях має бути один або декілька ключових меседжів програми, спрямованих на популяризацію європейських демократичних цінностей та їхню рефлексію в площині російсько-української загарбницької війни.

Переможці

Заповнити форму

Детальніше про напрямок

Poetic Frontline

Poetic Frontline. Для створеного в ньому контенту головне — це висловлення своєї точки зору та погляд на війну за допомогою поетичних творів. У цих творах має бути один або декілька ключових меседжів програми, спрямованих на популяризацію європейських демократичних цінностей та їхню рефлексію в площині російсько-української загарбницької війни.

Переможці

Заповнити форму

Детальніше про напрямок

Stand Up Frontline

Stand Up Frontline. Для створеного в ньому контенту головне — це висловлення своєї точки зору та погляд на війну за допомогою гумористичних творів. У цих творах має бути один або декілька ключових меседжів програми, спрямованих на популяризацію європейських демократичних цінностей та їхню рефлексію в площині російсько-української загарбницької війни.

Переможці

Заповнити форму

Детальніше про напрямок

Visual Art Frontline

Visual Art Frontline. Для створеного у ньому контенту головне — це висловлення своєї точки зору та погляд на війну через візуальне мистецтво. У творах має бути один або декілька ключових меседжів програми, спрямованих на популяризацію європейських демократичних цінностей та їхню рефлексію в площині російсько-української загарбницької війни.

Переможці

Заповнити форму

Детальніше про напрямок